Håndlaget i Storbritannia

Skreddersydd - laget for deg

10 års garanti

Våre møbler er laget for å vare

Gratis lær- og stoffprøver

Føl kvaliteten på dekkene våre

Worldwide Shipping

Vi leverer verden over

Chesterfield Sofa Company anmeldelser

Våre produkter og tjenester blir uavhengig gjennomgått av våre verifiserte kunder ved bruk av Feefo, nedenfor er et utvalg av kommentarer og tilbakemeldinger fra noen av våre glade kunder over hele verden.

"Jeg mottok chesterfield-sofaene i huset mitt den siste lørdagen og må berømme utførelsen - det er ganske utsøkt. Jeg legger også spesielt merke til den forsiktige måten teamet ditt har pakket dem på for sending. Du har gjort en god jobb og jeg håper jeg skal kunne fremvise henvisninger i fremtiden. Takk igjen. Min hilsen til møbelforarbeiderne dine som har vist seg fine stykker. ""
- Herr O Adeleke, Nigeria
"Tusen takk for din hjelp, tålmodighet og vennlighet! Hvor må vi vurdere deg som positiv, vi vil gjøre det."
- Ronald, Tyskland
"" Sovesofaen kom i forrige uke, og det er flott. Vi er veldig fornøyde med det, og det ser fantastisk ut. Takk til alle hos Chesterfield Sofa Company. "
- Herr P Norman, England
"Alt har kommet, og det var akkurat som jeg hadde avbildet det! Tusen takk for alt, jeg elsker stuen - jeg legger ved et bilde bare slik at du kan se hvordan sofaene dine matcher rommet vårt!"
- Nico, Italia
"" Ville bare gi deg beskjed om hvor glade vi er med sofaen vår. Jeg hadde en deilig overraskelse da jeg kom hjem fra jobb fredag ​​kveld. Det ser fantastisk ut, men jeg har ikke hatt mye sjanse til å sitte på ennå! Takk til deg og teamet ditt .”"
- Fru K Parker, England
"" Bare en rask e-post for å si hvor glade medlemmene våre og jeg er med de nye chesterfield-møblene du har levert til klubbhuset vårt. Det ser fantastisk ut og er veldig behagelig. ”
- Herr P Lang, Greenmount Golf Club, England
"" I ettermiddag har vi fått 4 stoler fra deg !!!! Stolene er så mye som vi ønsket at de skulle være. Takk for måten du har behandlet oss dansk på. Det var veldig hyggelige, MANGE ganger, å snakke med du og vi har hatt god behandling. Alt er bare perfekt !!!! En gang til - TAKK for all hjelp med å kjøpe stoler! Jeg vil så mye gi deg en klem, men det er en lang tur til England! !!”"
- BM Christensen, Danmark
"" Jeg tok med meg sofaene i går. Veldig fin byggekvalitet. Gratulerer til håndverkermennene dine. Jeg vil anbefale deg og selskapet til venner og familie. "
- Mr A Shakeel, England
"" Jeg har en veldig god nyhet for deg - forrige uke kom sofaen og stolene mine. I løpet av en dag fikk jeg dem gjennom tollen, alt gikk bra. Nå står møblene allerede i stuen min og ser like bra ut som jeg hadde håpet og forestilt meg. Min kone og jeg er helt glade. Vi liker veldig godt utseendet og følelsen av at vi sitter på originale Chesterfields som er spesielt laget for oss. Jeg vil takke deg veldig for din assistanse og takk en stor takk til profesjonelle mestere og ansatte som lager så vakre møbler. ”"
- Herr M Poetschke, Russland
"" Vi mottok sofasettet vårt i dag. Veldig fornøyd med det. Hyggelig å gjøre forretninger med deg, håper å bestille mer hos selskapet ditt. "
- Herr P Prakash, Dubai
Gratis prøver
0